Primăria Municipiului Bucureşti vrea un alt teren de construire a Spitalului Metropolitan,după ce Guvernul nu a dat curs solicitării de trecere a unui spaţiu din administrarea admnistrarea Societăţii Române de Televiziune în cea a municipalităţii.”E ca şi cum ai vorbi la pereţi”, spune viceprimarul.

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) vrea să mute o autobază a RATB, din Pipera, pentru a face loc construirii Spitalului Metropolitan. Această variantă vine după ce o solicitare a PMB, făcută acum 6 luni, prin care instituţia a cerut un teren de la Societatea Română de Televiziune (SRTv), aflat pe Şoseaua Pipera 66, nu a fost soluţionată.

„Premierul Tudose a refuzat-o pe doamna Firea şi nu a vrut să-i dea acest teren din Pipera, care este al SRTv. Şi este normal să o refuze, pentru că acel teren este foarte departe de multe cartiere bucureştene şi nu este normal să faci acolo un spital unde mulţi bucureşteni nu vor putea ajunge”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cătălin Deaconescu, consilier general.

„A rămas în pasivitate această cerere. E ca şi cum ai vorbit la pereţi, de aia s-a ajuns aici”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Bădulescu pentru MEDIAFAX.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?