Fostul consilier în cadrul Instituţiei Prefectului Maramureş, Liviu Gavrilescu, a fost găsit mort, marţi dimineaţa, în locuinţă, de către soţie, care a alertat poliţia.

Prim-procurorul adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor, a declarat că Gavrilescu a fost omorât, decesul survenind “în urma unor acte de violenţă extremă”.

IPJ Maramureş a constituit o echipă complexă pentru cercetarea cazului.

“Poliţia a fost sesizată cu privire la decesul unei persoane. La nivelul IPJ Maramureş, s-a format o echipă complexă de cercetare şi desfăşoară verificări pentru a stabili împrejurările în care a fost comisă fapta. Cercetările au loc sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş”, a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Florina Meteş.

Surse apropiate anchetei au precizat că suspectul principal este unul dintre fiii victimei.

Liviu Gavrilescu (65 de ani) a fost şef al Oficiului Judeţean de Calcul (1982-1994), director al Fondului Proprietăţii de Stat Maramureş (1994-2007), consilier al prefectului (2001-2004) şi consilier în domeniul IT în cadrul Instituţiei Prefectului Judeţul Maramureş din anul 2004 până la pensionare. El a fost, de asemenea, cadru didactic la Universitatea de Nord Baia Mare

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?