Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, joi, întrebat despre informaţiile privind o posibilă preluare de către partidul său a Ministerului Justiţiei, că nu neagă că Uniunea are un interes pentru MJ, însă nu este nimic oficial şi nu doreşte să discute ipoteze.

“Dincolo de legende, dincolo de ipoteze de lucru, în momentul când în Guvernul României, într-o coaliţie, se face ceva serios, adică se preia cu adevărat, este public, se fac demersurile legale necesare. Despre domnul Cazanciuc eu am o părere foarte bună, este un om serios, îl cunosc, ca şi pe Victor Ponta, de tânăr procuror. Mi-aduc aminte, eram în 2000 preşedintele Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat, el era, dacă nu mă înşel, adjunctul lui Victor Ponta la Corpul de Control, îl cunosc şi îl apreciez. (…) N-a semnat nimic, sunt doar discuţii”, a spus Oprea.

El a adăugat că “nu putem discuta pe vorbe”.

“V-am spus ce părere am eu despre domnul Cazanciuc, ministrul Justiţiei. Nu neg că UNPR are un interes pentru Ministerul Justiţiei, sunt jurist, sunt general de justiţie militară, nu este nimic oficial”, a mai spus Gabriel Oprea.

“Nu are rost să discutăm de anumite ipoteze, care nu au avut loc, fiindcă creez un grad de aşteptare şi pentru colegii mei din UNPR”, a menţionat el.

Premierul Victor Ponta i-a spus ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, în contextul informaţiei că acesta s-ar putea înscrie în UNPR, că este mai eficient de când este coordonat de vicepremierul Gabriel Oprea, lider al UNPR, adăugând că, de fapt, ministrul a fost mereu în coordonarea lui Oprea.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?