Primarul suspendat din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, aflat în arest în afacerea Microsoft, anunță dezvăluiri. Într-o declarație pentru postul de televiziune Antena 3, Ștefan spune “Voi da toate sumele şi numele inculpaţilor”.
“Infractorii cu milioane de euro dovediţi care au făcut trafic de influenţă, dare de mită, spălare de bani, evaziune fiscală au rămas cu milioanele de euro în conturile personale sau în firmele pe care le administrează. Am curajul să merg la detectorul de minciuni pentru a-mi dovedi nevinovăţia.”, a declarat Stefan.
ALTE DECLARATII ALE LUI GHEORGHE STEFAN PINALTI:
“În următoarea intervenţie a mea voi da toate sumele şi numele inculpaţilor (infractori) care deţin sume de bani colosale care, fiind liberi, construiesc scenarii false. Cotizaţia la partid nu este reală. Există legea finanţării partidelor politice prin care persoane fizice şi juridice pot face donaţii legale. Eu cu Gabriel Sandu aşa cum declară şi el nu am discutat niciodată despre contractul Microsoft, dar probabil nemairezistând fizic şi psihic în arest (…) a declarat unele lucruri trunchiate. Nu am discutat niciodată cu Gabriel Sandu despre nicio sumă de bani.”
INITIAL INTR-O DECLARATIE DIFUZATA MIERCURI DIMINEATA DE ANTENA 3, GHEORGHE STEFAN SPUNEA CA NU VA TURNA:
“Principalele persoane în această afacere sunt Claudiu Florică şi Dinu Pescariu şi alte peste 100 de persoane cu rang de prim-miniştri, miniştri, secretari de stat, funcţionari publici din ministere, de la SGG, parlamentari, oameni de afaceri, avocaţi, care după opinia mea unii sunt nevinovaţi, alţii vinovaţi în proporţii diferite cu un grad de implicare mai mare sau mai mic.Sunt cercetat pentru afinităţile politice pe care le-am avut, deoarece eu l-am văzut cu ochii mei pe programele tv pe premierul Ponta când a declarat de două ori ca să fie arătat şi Gheorghe Ştefan (Pinalti), pentru că sunt luaţi doar cei de la PSD. Să înţeleg că aceasta este o comandă politică să satisfacă dorinţele prim-ministrului.Eu nu pot să fac denunţuri numai pe vorbe pentru că am demnitate, iar dacă aş face un denunţ ar trebui documentat cu acte şi înscrisuri, iar caracterul meu nu îmi permite să fac denunţuri mincinoase. Sunt mai presus demnitatea şi onoarea decât suferinţa. Dacă voi face un denunţ va fi împotriva celor care m-au vrut arestat şi numai atunci când voi fi liber pentru a strâge probe.”

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?