Vremea geroasă şi ninsorile abundente au provocat haos în Spania, sâmbătă şi duminică, mii de persoane fiind nevoite să-şi petreacă noaptea în autovehicule, conform presei spaniole şi a serviciilor de urgenţă, citate de Xinhua conform Agerpres.

Pe autostrăzile A-6 şi AP-6, care se îndreaptă către nord-vest din capitala ţării, Madrid, mii de persoane au rămas blocate în maşini din cauza ninsorilor abundente, drumurile fiind închise în regiunea Castilla-Leon unde 240 de soldaţi din Unitatea militară pentru urgenţe au fost mobilizaţi pentru a-i ajuta pe cei înzăpeziţi în provincia Segovia.

În alte zone ale ţării, 1.400 de persoane şi-au petrecut noaptea într-o sală de sport din oraşul Alsasua după ce autostrada A-1 a fost închisă în provincia Guipuzcoa din Ţara Bascilor, în timp ce traficul pe autostrada AP-68 a fost blocat peste noapte în apropiere de oraşul Haro din La Rioja.

Direcţia Generală de Trafic din Spania a recomandat şoferilor ”să nu conducă în zonele cele mai afectate până când vom şti cum va evolua furtuna”, a precizat sursa citată.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?