Omul de afaceri Ilan Shor al cărui nume apare în raportul Kroll dat publicității luni seară, a făcut prima declarație publicației Komsomolskaya Pravda, informează UNIMEDIA.

„Noi studiem acest raport. În linii mari în el se conține informații pe care noi le-am prezentat anterior, despre faptul că acea gaură financiară s-a creat înaintea venirii investitorului privat, iar noi a trebuit să o acoperim.În ciuda informațiilor care au apărut, eu mă aflu la Chișinău, probabil comanditarii acestora și-ar dori ca eu să plec și adevărul să nu iasă la iveală. Eu nu voi proceda astfel și voi fi în Moldova până când adevărul nu va fi scos la iveală. Vreau să vă mai spun că suntem într-o colaborare strânsă cu organele de anchetă, punem la dispoziția lor toate documentele necesare.  Suntem cei mai interesați să vedem cine a furat banca începând din anii ’90 și până în 2013. Imediat ce vom finisa studierea raportului, voi ieși personal în fața publicului cu explicații pe marginea acestuia”, a declarat omul de afaceri.

UNIMEDIA menționează că, luni seară mult discutatul raport Kroll a fost făcut public. Documentul este în limba engleză și se întinde pe 84 de pagini. Potrivit reprezentanților instituției, copia raportului Kroll făcută publică este originală și este cea expediată de BNM către organele competente.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?