Oraşul Tel Aviv va fi “distrus” în cazul în care Israelul va face vreun gest “nebunesc”, a ameninţat luni Mohsen Rezayee, un oficial de rang înalt din cadrul Administraţiei islamiste de la Teheran, informează site-ul israelian Ynetnews.com.

În discursul rostit la Conferinţa pentru Securitate de la Munchen, premierul Israelului, Benjamin Netanyahu a avertizat că ţara sa va acţiona direct împotriva Iranului, dacă va fi necesar.

Mohammad Javad Zarif, ministrul iranian de Externe, a catalogat discursul liderului israelian drept “un circ caricatural”.

La rândul său, Mohsen Rezayee, secretarul Consiliului iranian pentru Situaţii de Urgenţă, a caracterizat atitudinea lui Benjamin Netanyahu drept “o manevră teatrală şi o joacă de copii”.

 “Referitor la cuvintele lipsite de inteligenţă ale lui Netanyahu, trebuie să spun că, în cazul în care efectuează vreun gest nebunesc contra Iranului, vom distruge oraşul Tel Aviv şi nu îi vom oferi lui Netanyahu şansa de a fugi”, a spus Rezayee, citat de postul tv Al Manar, aparţinând organizaţiei şiite libaneze Hezbollah.

“Statele Unite şi liderii israelieni nu cunosc Iranul şi nu înţeleg puterea rezistenţei, astfel că riscă permanent înfrângerea. În prezent, situaţia Statelor Unite şi Israelului indică temeri privind prăbuşirea regimului sionist şi declinul SUA”, a subliniat oficialul iranian.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?