PNL are capacitatea de a câştiga alegerile, de a bate PSD. PNL a bătut PSD, dar puţină lume a remarcat. La alegerile locale am bătut PSD, i-am bătut şi ca număr de voturi. Iar în mometul de faţă nu există o percepţie reală a prăbuşirii PSD. PSD s-a prăbuşit literalmente. PSD nu mai are nicio şansă să câştige alegerile. Noi nu am comandat sondaje. Eu nu mă îmbăt cu apă rece,  a declarat luni seară la TVR liderul PNL, Ludovic Orban.

Un îndemn la crearea unui front comun împotriva PSD a fost lansat de preşedintele Klaus Iohannis, la începutul săptămânii, şeful statului încurajând Opoziţia să vină cu alternative şi cu soluţii prin care să câştige încrederea cetăţenilor.

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu a propus săptămana trecută un protocol al partidelor de dreapta.

Ludovic Orban a declarat că nu se simte vizat de îndemnul preşedintelui Iohannis, deoarece PNL a avut mereu o colaborare parlamentară cu celelalte partide din Opoziţie, adăugând că partidul a adoptat “Principiile bunei guvernări liberale”, care este o alternativă la actuala putere.

“Eu nu mă simt în niciun fel vizat de acest apel. Preşedintele se referea la dialog, la construirea unei alternative. De altfel, PNL a început să iniţieze documente care să profileze alternativa la actuala putere. Am votat în Consiliul Naţional liberal, la care a participat şi preşedintele României, am adoptat “Principiile bunei guvernări liberale”. Document care arată cam cum am vrea noi să guvernăm, cu totul şi cu totul altfel de cum guvernează PSD-ALDE. Avem dialog de o bună bucată de vreme. Vă readuc aminte că iniţiativa de convocare a sesiunii extraordinare a fost o iniţiativă comună. Moţiunea de cenzură a fost depusă de toate partidele din Opoziţie. Majoritatea moţiunilor simple, a sesisărilor la CCR au fost depuse de partidele din Opoziţie, împreună. Există dialog, există colaborare, există forme de sprijin atunci când este necesar”, a explicat Ludovic Orban, luni seară la TVR 1.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?