Editura de stat care va tipări toate manualele folosite de elevii din România este condusă, din luna octombrie, de către Maria Mihaela Nistor − absolventă a Școlii Doctorale Relaţii Internaţionale şi Studii de Securitate de la Facultatea de Istorie şi Filosofie a Universității “Babeș-Bolyai” (UBB). Ea şi-a obținut titlul sub coordonarea profesorului Adrian Ivan, fost cadru didactic al UBB, recent numit, prin concurs, rector al Academiei Naționale de Informații “Mihai Viteazul” a SRI, scrie PressOne.

Înaintea numirii sale la șefia Regiei Autonome Editura Didactică şi Pedagogică, Maria Mihaela Nistor (30 de ani) a fost administrator și asociat unic al unei firme cu o cifră de afaceri de 900 de lei.

Lista cadrelor asociate de la Departamentul înfiinţat de Adrian Ivan

Cine sunt, așadar, profesorii care predau studii de securitate la Departamentul specializat de la Cluj, cei în mijlocul cărora s-a format și noua directoare a Editurii Didactice și Pedagogice?

− Generalul Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI.

 Prof. univ. dr. Marian Sebe, prorector și conducător de doctorate la Academia Națională de Informații.

− Sergiu Borsa, asistentul profesorului Sebe, ține la UBB, împreună cu acesta, cursul “Fundamentele intelligence-ului competitiv”.

 

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?