“Nu știu dacă noi trebuie să îi transmitem neapărat ceva fetei. Cu siguranță putem transmite (fetei violate — n.r.) compasiune pentru situația în care s-a aflat, dar, vorbind de vinovății, cred că trebuie să așteptăm finalizarea unui proces”, a declarat marti ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc. 

“Cred că este decent și prudent să așteptăm mai întâi finalizarea rezultatelor Inspecției (Judiciare — n.r.) și ulterior să vorbim de eventuale greșeli sau alte forme de vinovăție. Evident că opinia publică este revoltată de un caz în sine, dar cred că, până la finalizarea într-o primă instanță, e destul de dificil să ne putem pronunța, neștiind exact toate detaliile unui dosar. De aceea, cred că, pentru a avea o informație corectă, trebuie să așteptăm această verificare a Inspecției. (…) Oricum, într-un termen rezonabil Inspecția o să vă poată spune exact când, din datele pe care le are, va putea finaliza o asemenea procedură”, a declarat Cazanciuc.

El a subliniat că “justiția se face în sala de judecată și doar atât”, asigurând că, la final, soluția care va fi dată va arăta că “s-a făcut dreptate”.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?