Asociația Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere condusă de Mircea Dogaru i-a solicitat președintelui Klaus Iohannis ca la consultările pentru desemnarea noului premier să participe și acesta, transmite b1.ro.

Cererea a fost înaintată în contextul în care Iohannis a declarat că, în premieră, președintele României va consulta și reprezentanți ai societății civile, inclusiv a celor care au fost în stradă, înainte de a desemna un premier. Iohannis a mai precizat că a luat această decizie pentru că ține cont de cerințele zecilor de mii de români care au protestat în ultimele două seri în toată țara.

Contactat de B1 TV, Mircea Dogaru a susținut că el nu a ieșit la protest, dar are pretenția de a fi la aceste consultări pentru că oamenii au cerut în stradă aceleași lucruri pe care le solicită și el de patru ani.

”Ca și în 2012, noi nu am fost în stradă, am lăsat strada să-și spună cuvântul. Sunt revendicările societății civile. De patru ani noi susținem aceleași revendicări”, a spus Dogaru.

Mircea Dogaru este cunoscut ca un vechi activist PCR şi propagandist care a încercat să-i manipuleze politic pe rezervişti în mai multe ocazii. El este cel care a solicitat oficial desfiinţarea DNA, dar şi cel care l-a ajutat pe fostul director SIE, Teodor Meleşcanu, să îşi strângă semnăturile pentru candidatura la preşedinţie.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?