Liderul socialiştilor moldoveni considerat pro rus,Igor Dodon, a câştigat duminică primul tur al prezidenţialelor cu un scor de circa 48 la sută la numărarea a circa 98 din voturi, dar va trebui să participe la un al doilea tur de scrutin împreună cu candidatul declarat pro european Maia Sandu care a obţinut cu 10 procente mai puţin.

Practic voturile rămase a fi numărate nu mai pot schimba rezultatul primului tur.

FLUX 24 a transmis această ştire duminică noaptea în momentul în care deja erau numărate oficial 98 la sută din voturi.

md000Igor Dodon avea nevoie de 50,1 la sută ca să câştige din primul tur.

Pe locul trei s-a clasat Dumitru Ciubaşenco, candidatul Partidului Nostru condus de Renato Usatîi, un pro rus, fugit acum la Moscova, cu aproape 6 la sută din voturi, iar voturile acestuia pot fi cheia turului doi.

Fostul premier Iurie Leancă a obţinut circa 3 la sută, iar singurul pro unionist declarat din cursă Mihai Ghimpu a obţinut circa 2 la sută.

stop-cadru-iurie-leanca-catre-maia-sandu-inainte-nu-va-permiteati-sa-ma-intrerupeti-inteleg-ca-eram-seful-dvs-1475307114Turul doi se anunţă complicat pentru Maia Sandu.

Ea a anunţat duminică seară că cere în turul doi ajutorul Partidului Democrat condus din umbră de oligarhul Vlad Plahtoniuc considerat Păpuşarul de la Chişinău.

 

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?