Situaţie paradoxală la Târgu Jiu. Primarul interimar al oraşului trebuie să îl cerceteze pe şoferul instituţiei, după ce tot el a fost cel care l-a trimis pe bărbat să-i ducă soţia la serviciu cu maşina. Totul a ieşit la iveală după ce un localnic a filmat-o pe femeie cum se urcă în autoturismul Primăriei şi a postat imaginile pe un site de socializare. Edilul recunoaşte că l-a rugat pe şoferul Primăriei să o ducă pe soţia sa la muncă, însă nu cu maşina instituţiei, ci cu cea personală, transmite Digi 24.

În imaginile surprinse de un localnic, se observă cum soţia primarului interimar din Târgu Jiu se urcă pe bancheta din spate a autoturismului, iar apoi şoferul edilului porneşte maşina Primăriei şi pleacă către locul de muncă al femeii.

Aceasta este maşina care apare în filmuleţele de pe reţeaua de socializare. Rezultă din ele că şoferul primăriei a luat-o de acasă pe soţia primarului şi a dus-o la Colegiul Naţional Ecaterina Teodoroiu, acolo unde aceasta este economistă”, afirmă Carla Tănasie, reporter Digi24.

Edilul recunoaşte că a apelat la şoferul de la Primărie, dar nicidecum la maşina instituţiei.

L-am sunat, l-am rugat să o ducă pe soţia mea într-un anumit loc, pentru că se grăbea. L-am rugat să mearga cu maşina personală”, spune Aurel Popescu, primar interimar Târgu Jiu .

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?