Urmarindu l cu mare atentie pe tovarasul Dragnea intr o emisiune de la Antena 3 unde se dadea de ceasul mortii aparand interesele agricultorilor care nu fusesera despagubiti de societatile de asigurari pentru problemele cauzate de grindina si seceta din anul acesta , un lucru mi a atras atentia : amenintarile ( pe buna dreptate ) la adresa companiilor de asigurari ! Un singur lucru insa a uitat tovarasul Dragnea : ca banii cu care Daniel Florea si a cumparat pozitia de candidat la Primaria sectorului 5 si implicit bunavointa Stapanului( adica a Mariei Sale ) , provin chiar de la marile companii de asigurari care in loc sa i despagubeasca pe agricultori , prefera sa i achite domnului Daniel Florea si firmei sale de avocati o consultanta juridica de 100.000 eur/ luna !!! Si asta in conditiile in care sotia lui Daniel Florea lucreaza chiar la ASF , institutia care chipurile ar trebui sa i controleze pe cei din asigurari , afirmă pe facebook deputatul Cristian Rizea, fost PSD, care luni a trecut la PRU.

FLUX 24 a făcut în mai multe rânduri dezvăluiri despre Daniel Florea.

Daniel Florea a fost judecător în Constanţa, dar şi în Curtea de Arbitraj pentru Fotbal, din cadrul FRF, calitate în care l-a scos basma curată pe Gigi Becali în celebrul dosar “Valiza” a fost până în 2012 la PDL trecând apoi la PDL, a scris presa din Constanța.

Daniel Florea a declarat pentru 2013 venituri brute de 3.878.550 lei, respectiv 3.012.211 lei net, de pe urma societăţii sale de avocatură, potrivit declaraţiei de avere postate pe site-ul Camerei Deputaţilor.Pentru 2014, el a declarat 588. 244 lei. Adică, în 2 ani, acesta a câștigat doar din firma sa de avocatură aproape un milion de euro.

avere2În 2013, deputatul a câștigat 256.861 RON/lună, adică 8.562 RON pe zi.

CITIŢI ŞI:Cherchez la femme: Deputatul care a făcut UN MILION DE EURO din asigurări

Averea familiei a fost întregită în 2013 de soţia Andreea Florea, cu cei 4.500 lei net pe care îi câştigă lunar din postura de director adjunct, din septembrie 2012, al Institutului de Management în Asigurări (IMA), organism fondat de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

floreaCei mai importanţi clienţi ai deputatului Daniel Florea, de pe urma cărora a încasat în 2013 peste 3 milioane de lei, sunt firme de asigurări şi un fond din subordinea ASF, în condiţiile în care soţia lui este şefa unei instituţii care în grijă tocmai asigurările.

Potrivit portalului instanţelor din România, SCA Daniel Florea şi Asociaţii a reprezentat în câteva sute de procese, în mai multe oraşe din ţară, Euroins România Asigurare Reasigurare SA, Omniasig Vienna Insurance Group, Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii (alcătuită din toate companiile de asigurări din ţară care practică asigurarea RCA şi aflată în subordinea ASF), scria Replica de Constanța.

avereÎn perioada 2012- 2013, Euroins a fost în mijlocul unui scandal uriaş, după ce zeci de service-uri din toată ţara au refuzat să mai accepte poliţe de asigurare emise de această companie.

În 2014, soția lui Florea a ajuns chiar la ASF, unde este responsabil pentru relații cu publicul pentru piața de capital.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?