Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a declarat, vineri, la Europa FM, ca preotul din Copsa Mica, judetul Sibiu, care este si profesor de religie si care este acuzat ca se masturba la ora, fiind filmat de o eleva, este nevinovat, gestul lui fiind unul “necontrolat, provocat de o mancarime in zona inghinala”, relateaza News.ro.
“Aceasta persoana nu a comis gestul obscen de care a fost acuzat, ci doar a avut un gest necontrolat provocat de o mancarime in zona inghinala, ceea ce a dus la speculatii, pe care le-a incurajat o filmare facuta in clasa de o eleva”, a declarat puratorul de cuvand al Patriarhiei.
Banescu a mai declarat ca preotul nu va mai fi repus in functie, deoarece a demisionat.
De asemenea, potrivit Pro TV, si elevii sustin ca gestul a fost interpretat gresit, iar conducerea scolii sustine ca preotul ar lua un tratament care poate provoca mancarimi de piele, ca efect secundar.
“Elevii din clasa spun ca ei nu au vazut asa ceva, erau doi elevi situati in prima banca, ziceau ca nici poveste de asa ceva. A fost bolnav de cancer, se pare ca din nou din ultimele date pe care le-a prmit, boala a revenit. Este sub tratament”, explica un consilier al Liceului Tehnologic Nicolae Tecu din Copsa Mica.
Mama unei eleve de la Liceul Tehnologic “Nicolae Teclu” din Copsa Mica, judetul Sibiu, acuza profesorul de Religie, care este si preot in municipiul Medias, ca s-ar fi masturbat intr-una dintre ore, in fata mai multor eleve.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?