Președintele Consiliului Național al PSD Rovana Plumb a declarat joi seară că deși traversează o perioadă agitată, PSD este un partid solidar și unit care dorește să mențină guvernarea.

“Traversăm o perioadă destul de agitată ca Partid Social Democrat, dar suntem un partid solidar și unit. Am vorbit în zilele acestea cu aproape toți colegii mei, nu numai cu cei din Parlament cât și cu cei din țară, suntem uniți, suntem puternici și dorim în continuare să menținem guvernarea pentru că această guvernare înseamnă o serie de măsuri economice cu impact social și vrem ca ele să se resimtă în buzunarul fiecăruia dintre cetățeni. Coaliția rămâne stabilă, sper ca micile diferențe de abordare să nu afecteze în niciun fel proiectele mari pentru România”, a spus Rovana Plumb la Antena 3.

Ea a adăugat că protocolul coaliției de guvernare nu a cuprins vreo prevedere legată de numirea vreunui șef sau altul.

“Este o coaliție bazată pe principii solide care urmărește respectarea tuturor angajamentelor pe care ni le-am asumat în urma voturilor oamenilor. Pot exista diferențe de abordare, așa ne-am înțeles de la bun început, sper ca acestea să nu influențeze bunul mers al guvernării. Toată echipa guvernamentală, avem încredere că în echipă împreună cu Gabriel Oprea care este un om de cuvânt, vrem să mergem în continuare și să ne respectăm angajamentele”, a menționat președintele Consiliului Național al PSD.

Rovana Plumb a precizat că vorbește în fiecare zi cu premierul Victor Ponta, pe care l-a vizitat și la spital.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?