Premierul Victor Ponta afirmă, în replică la cererea de demisie pe care Alina Gorghiu, copreședinte PNL, a adresat-o ministrului Educației, Sorin Câmpeanu, că aceasta are idei “foarte puține și foarte fixe” și adaugă că având o astfel de opoziție “actuala coaliție poate rămâne la guvernare încă 50 de ani”.

“E clar! Acum m-a lăsat pe mine și l-a luat pe Ministrul Educației! D-na Gorghiu are idei foarte puține și foarte fixe. Dacă asta înseamnă Opoziție, înseamnă că mai stăm la guvernare 50 de ani!”, a scris premierul vineri pe Facebook, conform Agerpres.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu consideră că ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, ar trebui să demisioneze în contextul modului de funcționare a admiterii în licee.

“Domnul ministru Câmpeanu ar trebui să cedeze portofoliul Educației dacă nu este capabil să țină în frâu o chestiune care ar trebui să funcționeze ca un ceas — procesul de admitere a elevilor la licee — și dacă nu intenționează să promoveze meritocrația în educație. Neputința domniei sale riscă să marcheze o generație de elevi, să revolte și să nedreptățească tineri care au făcut eforturi pentru a fi admiși la un liceu bun”, a scris vineri Alina Gorghiu pe Facebook.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?