Actorul Bill Cosby a fost declarat “prădător sexual violent” în virtutea legilor din statul american Pennsylvania, marţi, în cadrul unei audieri la finalul căreia starul de comedie îşi va afla pedeapsa pe care o va primi, după ce a fost condamnat pentru agresiune sexuală, informează Reuters și Agerpres.

UPDATE: Actorul american Bill Cosby a fost condamnat marţi de un judecător din Pennsylvania (nord-estul SUA) la o pedeapsă între trei şi zece ani de închisoare pentru agresiune sexuală şi a fost trimis imediat în detenţie, transmite AFP.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Bill Cosby, în vârstă de 81 de ani, riscă să primească o pedeapsă de închisoare cu executare, întrucât a drogat-o şi agresat-o sexual pe Andrea Constand, o prietenă de-a lui, în perioada în care aceasta ocupa funcţia de administrator al Universităţii Temple, în anul 2004.

Judecătorul Steve O’Neill de la Tribunalul din regiunea Montgomery a precizat că va comunica sentinţa în procesul actorului Bill Cosby în cursul după-amiezei de marţi.

Prin decizia judecătorului de a-l declara pe Bill Cosby un “prădător”, starul de televiziune, supranumit în trecut “America’s Dad”, va fi inclus pe lista infractorilor sexuali din Statele Unite. El va trebui să urmeze cursuri lunare de consiliere psihologică şi va rămâne pentru toată viaţa înscris în registrul infractorilor sexuali, administrat de Poliţie. Vecinii şi şcolile vor fi notificate în acest sens prin intermediul unor documente care includ numele, adresa şi infracţiunile comise de Bill Cosby.

Procurorii americani au cerut ca Bill Cosby, găsit vinovat în luna aprilie, să primească pedeapsa maximală – între cinci şi 10 ani de închisoare. El a devenit prima celebritate condamnată pentru agresiune sexuală după apariţia, în 2017, a mişcării #MeToo, care a încheiat carierele unor bărbaţi influenţi din entertainment, politică şi alte sectoare de activitate.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?