Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a susţinut miercuri că criticile sale la adresa preşedintelui Senatului sunt “o formă de respect” pe care Victor Ponta “nu o înţelege”, în replică la remarca premierului că Tăriceanu a fost “înjurat ca la stadion” de un “individ pe care l-a pus ministru”, transmite Mediafax.

“Fireşte că nu poţi înţelege, Ponta, cum poţi să îţi critici direct un fost coleg, pentru că tu nu ai valori, opinii şi principii! (…) Eu îl critic pe Tăriceanu pentru că nu face bine ce face şi este şi aceasta o formă de respect, Ponta! Tu nu l-ai criticat niciodată deschis pe Năstase, în schimb l-ai bârfit pe la toate colţurile şi l-ai săpat până la capat, Ponta!”, spune Predoiu, care a fost ministrul Justiţiei în guvernul Tăriceanu, într-o postare pe Facebook.

Predoiu mai scrie, în postarea de pe pagina sa de Facebook: “Cât despre «facerea miniştrilor», sunt convins, Ponta, că Tăriceanu nu m-ar fi propus ministru, dacă aş fi fost un plagiator.Nu te amesteca în chestiunea asta, Ponta, şi nu-ţi face griji, Tăriceanu pe care l-am atacat ieri măcar a avut o meserie şi o afacere, lucruri care-ţi vor fi întotdeauna peste mână!”.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?