“Noi toți suntem Germania”, a declarat președintele german Joachim Gauck la manifestația de marți seara de la Berlin împotriva islamofobiei organizate de mai multe asociații musulmane pentru a condamna atacurile din Franța, transmite AFP, citată de Agerpres.
Germania ‘a devenit mai diversă la nivel religios, cultural și în mentalitate datorită imigrației’, a afirmat șeful statului german în fața mai multor mii de persoane adunate la Poarta Brandenburg, în prezența cancelarului Angela Merkel și a mai multor miniștri din guvernul german.
de

‘Teroriștii nu au câștigat și nu vor câștiga’, a declarat la rândul său președintele Consiliului central al musulmanilor din Germania, Aiman Mazyek, într-un scurt discurs. ‘Teroriștii au vrut să-și răzbune Profetul ? Nu! Prin actele lor, ei au comis cea mai mare blasfemie’, a adăugat el.
La începutul manifestației, care are loc în fața Porții Brandenburg din Berlin, reprezentanții musulmani au depus o coroană de flori albe în fața Amabasadei Franței în Germania. Acțiunea urmează să se încheie cu un discurs al președintelui german Joachim Gauck.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?