Preşedintele PSD Sector 1, primarul Daniel Tudorache, a declarat duminică, la un post de televiziune, că primarul Capitalei, Gabriela Firea, nu va fi „sub nicio formă” exclusă din partid şi a adăugat că rămâne de văzut dacă în şedinţa de luni a CExN îi va fi retras sprijinul politic.

Întrebat ce efect ar avea dacă Gabrielei Firea i se va retrage sprijinul politic, în şedinţa CExN al PSD de luni, preşedintele PSD Sector 1, Daniel Tudorache a răspuns duminică, la Digi 24: „Aşteptăm să vină ziua de mâine, ziua CEx, să vedem dacă va fi votată. Vă daţi seama, este o chestie inedită, un coleg de-al nostru, un primar, să i se ridice sprijinul politic. Vom vedea, deci nu putem anticipa ce se întâmplă mâine la CEx”.

Acesta a adăugat că Firea nu va fi exclusă şi că retragerea sprijinului politic ar însemna pierderea şefiei interimare a PSD Bucureşti.

„Nu ar mai fi preşedinte la organizaţia de Bucureşt şi atât. Ar fi asociată în continuare (cu PSD – n.r.) pentru că nu va fi exclusă din partid, sub nicio formă”, a menţionat Tudorache

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?