Prostituție electorală propagandistică cu Mândruță. În 2019 este entertainer și face frumos cu Cioloș și Barna cei buni la cratiță în bucătărie, în 2004 era în sufrageria lui Năstase cel bun de la Cornu și-apoi prin grădină cu calul cel uriaș adus din China, făcea la fel de frumos. Apropo, știți câte firme de PR și consultanță are Mândruță și ce cifre de afaceri nete are? Ghici ghicitoarea mea, a scris pe facebook jurnalista Sorina Matei.

Coco Mândruță cu Cioloș și Barna cică au făcut supă de mazăre și vine unul, gustă când e gata, zice că n-are sare, nu e fiartă, se strâmbă și zice că n-a prea ieșit. Apoi au zis că cică supa e de fapt ciorbă și este de fapt foarte bună. Tipic pentru varza din capul lor. Aliens. După aia nu mai mănâncă nimeni. D’astea cu d’ăștia, mai spune ea.

Ciolos si Barna gatesc azi la Emisiunea Fara Nume. De la 20:00, aici pe facebook.Ciolos: mancare de linte din Ardeal. Barna (mai cosmopolit): oala romana.Dupa ce gatesc, cativa reprezentanti ai poporului din studio gusta si dau note. Avem deja trei inscrisi, mai e un loc, cine vrea sa vina, va rog mail la lucian@mindruta.ro, a anunțat Mândruță pe facebook.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?