PSD Iaşi susţine că, prin afirmaţiile referitoare la primarul Gheorghe Nichita, liderul PNL Iaşi, Cristian Adomniţei, a politizat în mod aberant ”o dramă sentimentală”, social-democraţii precizând că liberalii nu se pot substitui unei instanţe pentru a lansa atacuri la adresa întregii filiale PSD.

PSD Iaşi a lansat, marţi, într-un comunicat de presă, un apel către toţi oamenii politici din Iaşi să dea dovadă de ”înţelepciune şi echilibru” în afirmaţii, în contextul creat de cercetările făcute în cazul primarului municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În acelaşi comunicat, semnat în numele organizaţiei de către vicepreşedintele PSD Cristian Stanciu, şeful liberalilor ieşeni, Cristian Adomniţei, este acuzat că a politizat ”o dramă sentimentală” şi că ar fi lansat ”atacuri lipsite de orice fundament” la adresa PSD.

”În prezent, nu există nicio acuzaţie oficială privind săvârşirea unor acte de corupţie la Primăria Iaşi. Considerăm că numai slăbiciunea de a se bucura de răul altuia şi dorinţa aprigă de a acumula cu orice preţ puncte politice i-au determinat pe Cristian Adomniţei şi PNL să lanseze calomnii la adresa întregii filiale a PSD Iaşi. Ca atare, alegaţiile precum că PSD ar fi creat un «sistem mafiot» şi «poliţie politică» (potrivit căreia ar fi fost urmăriţi adversari politici) sunt pure invenţii denigratoare ale copreşedintelui PNL Iaşi pentru care ar trebui să-şi ceară scuze public faţă de fiecare membru al PSD Iaşi pe care l-a jignit în mod gratuit”, se arată în comunicatul PSD Iaşi. Social-democraţii mai spun că PNL şi Cristian Adomniţei nu pot da verdicte în locul magistraţilor, iar membrii PSD Iaşi nu pot fi acuzaţi în bloc.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?