Rațele ministrului federal austriac de externe Karin Kneissl, numite “Jared” și “Ivanka”, au constituit marți,12.03.2019 un subiect de discutie la întâlnirea de la Moscova, conform jurnalistului moscovit Aleksej Wenediktov pe Telegram.


Kneissl a părut surprinsă de informația lui Wenediktov, corectând public doar un detaliu. “De unde știe? Cele două rațe ale mele se numesc “Donald” și “Ivanka”. Cotețul rățuștelor poartă denumirea “Washington “, a mai adăugat Kneissl, mai în glumă mai în serios.
Ministrul de externe Karin Kneissl (din partea partidului libertății, FPÖ în guvernul cancelarului Sebastian Kurz, din partea partidului popular ÖVP) l-a întâlnit marți după-amiază pe președintele rus Vladimir Putin la Kremlin într-o întâlnire informală, inițial confidențială. 
Kneissl, citată de cotidianul “Kleine Zeitung” din Graz, Austria a vorbit cu președintele rus preț de aproximativ o oră și jumătate . “A fost un tur de orizont cu privire la situația politică mondială”, a declarat Kneissl jurnaliștilor austrieci. 
Trevor D. Traina, ambasadorul SUA la Viena, ar fi fost informat deja în toamna trecută despre numele predestinat al rațelor doamnei ministru, și-a continuat Kneissl ironia mușcătoare la adresa președintelui Donald Trump la întâlnirea de la Moscova. (at)

https://www.kleinezeitung.at/politik/aussenpolitik/5594520/Nach-Wirbel-um-Hochzeit_Geheimes-Treffen-von-Kneissl-und-Putin-im

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?