Reprezentanții UDMR sunt dispuși să se așeze la masa discuțiilor cu PSD, dar nu a protocoalelor, dacă se va rezolva în mod corect situația de la Valea Uzului, unde autoritățile locale din Dărmănești au construit în cimitirul eroilor maghiari cruci pentru eroii români, fără a avea avize și autorizații, a declarat la HotNews.ro LIVE, liderul deputaților UDMR, Attila Korodi.

Întrebat, la interviurile HotNews.ro, în ce condiții ar relua UDMR colaborarea cu PSD, Korodi a spus că drumul va fi lung și anevoios. El spune însă că Uniunea ar fi dispusă să reînceapă discuțiile cu partidul lui Liviu Dragnea dacă se va rezolva în mod corect situația de la Valea Uzului. 

“Dacă se rezolvă situația din Valea Uzului într-un mod corect, legal, atunci suntem dispuși să ne așezăm la masa discuțiilor, nu a protocoalelor, pentru că aceste lucruri lasă foarte multe schije. Fără rezolvarea acestei crize și a granițelor județului Harghita în mod corect, nu ai cum să mergi mai departe, indiferent cu cine discuți”, a declarat liderul deputaților UDMR.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?