Jurnalistul Robert Turcescu a dat luni după amiază pe facebook noi detalii despre televiziunea online pe care o pregătește. 

Miercuri voi avea o intilnire decisiva legata de platforma tehnica, exista deja o fundatie care se va ocupa de colectarea fondurilor prin campania de crowd-founding, sediul televiziunii este in curs de amenajare la Casa Presei, daca vom reusi sa stringem suficiente resurse pentru achizitionarea echipamentului tehnic si pentru utilarea unui studio cred ca putem demara emisia in timp foarte scurt, anunță Turcescu.

POSTAREA LUI ROBERT TURCESCU:

Oameni buni, e uluitor ce reactii am primit in legatura cu lansarea televiziunii online! Sint, realmente, uimit si, credeti-ma, nu sint genul care sa poata fi impresionat usor!  Oameni buni, e uluitor ce reactii am primit in legatura cu lansarea televiziunii online! Sint, realmente, uimit si, credeti-ma, nu sint genul care sa poata fi impresionat usor! Miercuri voi avea o intilnire decisiva legata de platforma tehnica, exista deja o fundatie care se va ocupa de colectarea fondurilor prin campania de crowd-founding, sediul televiziunii este in curs de amenajare la Casa Presei, daca vom reusi sa stringem suficiente resurse pentru achizitionarea echipamentului tehnic si pentru utilarea unui studio cred ca putem demara emisia in timp foarte scurt. Intrebare si provocare: aveti propuneri pentru cum ar trebui sa se numeasca aceasta televiziune? Va astept cu idei si sugestii!Intrebare si provocare: aveti propuneri pentru cum ar trebui sa se numeasca aceasta televiziune? Va astept cu idei si sugestii!

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?