Pe Mihai Tudose NU îl apucă dimineața candidaților. Mâine, la ora asta, cred că ne putem pregăti de prelungiri. Se vorbește la scenă deschisă că premierul propus ar putea fi respins în Parlament, chiar de pesediști, ba chiar există și varianta ca acesta să renunțe la candidatură înainte de vot, pentru a nu se ajunge la consumarea unui candidat, scrie portalul rus Spunik.

Da, o eventuală cădere a lui Tudose ar pune toate atuurile în mâna președintelui Iohannis, pentru că în clipa de față PSD nu mai este pe cai atât de mari, iar ALDE, care a intrat oricum la limită în Parlament, are șanse mari să piardă dacă se vor juca de mândria prin anticipate. Deci, exclus ca PSD, în ciuda fornăiturilor unor lideri, să dorească anticipate.Și nu, în clipa de față, în PSD, nu e decât o singură dorință, și aceea în urcare — nemulțumirea față de Liviu Dragnea. Iar calea oferită, (eșecul lui) Tudose, este mingea ridicată la fileu. Oare să nu fi știut Iohannis de starea asta — și nici de petele negre din trecutul, cariera și școala lui Tudose? Mă rog, la cât e de tuciuriu acest Codin de Parlament, e posibil să te înșele (optic)… Dacă însă se retrage Tudose, mingea revine în joc în terenul PSD, chiar dacă, de astă dată vor fi mai mulți jucători… Dragnea va pierde mult din putere, iar acesta va fi doar începutul. Desigur, niciun om normal nu-i dorește răul unei condamnări stupid de nedrepte — cu excepția anormalilor, am spus asta — dar Dragnea a făcut pe mulți, pe prea mulți să-și scuipe-n sân. “Du-te, lasă-ne”, sunt deja vibrații specifice sinapselor social democrate. Mă refer la cei care chiar sunt social democrați, mai scrie Sputnik.

Se remarcă (tot) mai mulți parlamentari, baroni și organizații PSD cu voci nemulțumite, foarte nemulțumite sau rebele cu totul; se cunosc situațiile celor din Banat și Iași, dar se aud vibrații tot mai puternice din Ardeal, Olt, Giurgiu, Gorj, Maramureș… deci din multe, prea multe zone ale țării. De partea celălalt, vorbele lui Dragnea sunt din ce în ce mai cu șapte înțelesuri și toate pe lângă sens; vocile de lângă el înseamnă firava și paralela Carmen Dan, tupeista Oana Vasilescu, ombilicala Sevil… totuși unde-s bărbații partidului, ar sări pe bună dreptate alde Gigi Becali, deocamdată nepropus premier! Nu, asta nu e o glumă — propunerile lui Dragnea sunt!Pe Codrin văd că nu se mai poate sprijini așa ușor, are un vârf ascuțit, înțeapă, Liviu Pleșoianu e mai rău, mai și frige… poate rămâne antropologul Fifor, ar mai avea de studiat la tematica Dragnea, eventual îi poate dedica o aripă a muzeului. Șerban Nicolae, alt exemplu structural, face parte din categoria celor care au șapte ani nu doar de-acasă, dar au mai stat și alți șapte pe lângă Tibetul PSD, Ion Iliescu, cu voia Dvs, poate l-ați uitat ce-l dintâi, nu cel din urmă, măi dragă Dragnea! Ion Iliescu, Adrian Năstase… oare or fi ei de acord cu diversele figuri sulfuroase propuse ca făcând și conducând “programe social-democrate”?, mai comentează portalul de propagandă rus.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?