Domnule Procuror General al Romaniei, Augustin Lazar,
va rugam nu tolerati nesimtirea!Subsemnatul, Claudiu Iorga Palaz, in calitate de vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta, va aduc la cunostinta in mod public faptul ca angajati ai institutiei dumneavoastra, au un comportament care lasa de dorit in relatiile cu angajati ai altor institutii (in afara institutiei Parchetului) fiind sanctionati public prin apostrofari de catre cetateni care au reclamat astfel de comportament si un limbaj necivilizat din partea procurorului in discutie. Astfel in data de 15.03.2019 intre orele 08:00-08:15 s-a prezentat la sediul serviciului de permise si inmatriculari din cadrul imobiliului (Pavilionul Expozitional Constanta), unde isi desfasoara activitatea acest serviciu, procurorul Nita Teodor, scrie pe facebook Claudiu Palaz, liderul PMP Constanța și vicepreședinte al CJ Constanța.

CE MAI SUSȚINE PALAZ:

Facem precizarea ca programulul cu publicul nu functiona la acea ora, accesul facandu-se dupa ora 08:30.
In asteptarea orei programului de functionare pentru Serviciul de Permise si Inmatriculari Auto erau zeci de persoane care stateau la rand in ordinea sosirii in mod civilizat.
Procurorul Nita Teodor sfidand orice regula de civilizatie si de bun simt a parcat masina intr-o zona nedestinata pentru autoturisme, acesta blocand accesul civilizat al cetatenilor, drept pentru care a fost necesara recomandare agentului de paza, angajat ala CJC sa parcheze autoturismul in spatiul destinat parcarilor pentru cetateni. Procurorul a refuzat sa faca acest lucru sfidand atat agentul de paza cat si pe cetatenii care isi asteptau randul la Serviciul de Permise si Inmatriculari Auto.
La solicitarea agentului de paza, cu privire la justificarea “tupeului” 
de care a dat dovada, acesta i-a solicitat procurorului sa se legitimeze.
Deranjat de gestul normal al agentului de paza, procurorul a izbucnit, tipand la acesta “cine esti tu sa-mi cer i sa ma legitimez?”, jignindu-l pe agent in public cu apelativul “papitoi/maimutoi”.
Acest aspect a indignat cetatenii prezenti la coada care asteptatu civilizati si care l-au apostrofat pe procuror. 
Sfindand bunul simt, procurorul, Nita Teodor, a trecut in fata tuturor persoanelor care asteptau la rand si a fortat accesul in institutie, dand la o parte agentii de paza, cu toate ca programul de functionare nu era operativ, ba mai mult, acesta a strigat ca el este procuror si sa-l lase sa intre fara sa se legitimeze in acest sens sau sa faca precizarea daca este in misiune.
Domnule procuror general, Augustin Lazar, va rugam sa ne explicati public legat de aceasta nesimtire a procurorului, Nita Teodor, daca atitudinea sa este agreata de catre institutia pe care o reprezentati sau daca exista o dispozitie interna a Parchetului General in care angajatii dumneavoastra isi pot permite sa jigneasca angajatii altor institutii publice care incearca sa-si faca treaba.
Consider ca atata timp cat procurorul Nita Teodor, a fost prezent “pe persoana fizica” pentru interes personal si nu al institutiei pe care o reprezinta, acesta trebuia sa stea la rand ca toti cetatenii, nu sa-i sfideze pe acestia si sa se bage in fata, ba mai mult decat atat sa faca uz de calitatea pe care o are strigand public acest lucru fara sa se legitimeze.
Chiar daca ar fi fost in interes de serviciu, consideram ca nesimtirea nu onoreaza functia de procuror, care ar fi trebuit sa fie un exemplu pentru cetatenii care stateau civilizati la rand si respectau reguli normale ale unei institutii.
Domnule procuror general, Consiliul Judetean Constanta se delimiteaza fata de comportamentul functionarilor care fac abuz de functiile pe care le ocupa si sfideaza cetatenii, considerandu-se mai presus decat acestia.
Va cer public sa va prezentati un punct de vedere si totodata sa va delimitati de comportamentul procurorului, Nita Teodor. 
Asiguram constantenii ca CJC trateaza toti beneficiarii care acceseaza acest serviciu din cadrul imobilului pe care il detinem, anume Pavilionul Expozitional Constanta ca vor fi tratati in mod egal si nu suntem responsabili pentru acei nesimtiti care isi striga in gura mare functia si nu vor sa accepte regulile civilizate considerand ca trebuie sa fie tratati preferential in raport cu noi ceilalti.

Presedinte PMP Constanta,

Claudiu Iorga Palaz
Vicepresedinte CJCSCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?