Președintele ales Igor Dodon a declarat la postul NTV Moldova că ministrul Apărării, Anatol Șalaru, „va zbura” din funcție în curând din cauza că a încălcat Constituția și este neprofesionist.

Potrivit lui Igor Dodon, ministrul Apărării, Anatol Șalaru, trebuie să-și dea demisia din funcție și promite că dacă acest lucru nu se va întâmpla din propria dorință, va avea grijă ca funcționarul „să zboare din funcție”.

„Va veni și rândul lui. Eu voi insista ca aceste personaje ca Șalaru să plece din funcție. Nu poate cineva care în timp ce Constituția prevede că Republica Moldova este o țară neutră să spună că vom intra cu forța în NATO. Trebuie să vină un specialist din domeniul militar, nu unul de la Drumuri. Ori va pleca singur, ori îl vom duce de acolo. Vom aminti și de locomotivele reparate, și de Calea Ferată, și de cum a vândut armament la Mărculești. Membrii Guvernului pot fi demiși la propunerea prim-ministrului după emiterea unui decret din partea Președintelui”, a mai spus șeful ales al statului.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?