Scandalul Cucuvelei Mov ia amploare în presă. Un război s-a declanşat între jurnalistele Ondine Gherghuţ şi Emilia Şercan. După ce Şercan a pus la îndoială corectitudinea tezei de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi a urmat replica Ondinei Gherghuţ care afirmă că ar fi salvat-o de la concedierea de la Evenimentul Zilei pe Şercan în 2003 şi mai mult că ar fi spriinit-o să obţină o bursă în America.

ondineO cunosc foarte, foarte bine.. Ulterior, a primit un post de conducere de la Sorin Ovidiu Vîntu, mai afirmă Ondine Gherghuţ despre Emilia Şercan.

Cele două s-au înfruntat apoi la o postare publicată de Robert Turcescu pe facebook:

odineEmilia Sercan: Ondine Ghergut, vreau sa imi povestesti si mie episodul “demiterii de la EVZ” si mai vreau sa imi spui care a fost mareata ta contributie pentru bursa primita? Intotdeauna am stiut ca ai un caracter indoielnic, dar nici chiar de aceste proportii! (…) Ondine Ghergut, eu astept sa spui tu! O mare proba de caracter ai oferit!(…) In 2003 lucram in presa de opt ani, Ondine, nu aveam nevoie de recomandarile tale. In 2003, cand ma recomnadai tu sa devin o ziarista “mai buna” demisesem un ministru cu o ancheta de-a mea.

Esti una dintre persoanele cu cele mai mici, meschine si urate caracterere pe care le-am cunoscut vreodata, îi mai transmite Şercan lui Gherghuţ.

Scandalul bufnitelor, faza pe presa:Pentru ca a avut curaj sa scrie despre semnele de intrebare din lucrarea de doctorat a lui Kovesi, Emilia Sercan e luata in vizor de Ondine Ghergut. Am impartit cu amindoua niste ani de zile acelasi birou la Evenimentul zilei. Ce vremuri…, comentează Robert Turcescu.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?