Europarlamentarul PNL,  Traian Ungureanu, unul din apropiații lui Vasile Blaga, îi cere lui Teodor Atanasiu să demisioneze din partid după apariția înregistrărilor audio de la o reuniune la Bistrița, unde de față cu Alina Gorghiu, acesta a spus că PNL a păcălit PDL. 

Noi fără PD nu câștigam președintele, le-am dat și iluzia că o să aibă prim-ministru. N-o să-l mai aibă! Am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie! Liderii PDL o sa dispară rând pe rând, a spus Atanasiu la aceea reuniune.

”Liberalii! Îi cunoaștem demult dar Teodor Atanasiu ne ajută să îi cunoaștem și mai bine. Ideea de bază ilustrată de Atanasiu în declarațiile înregistrate la Bistrița spune așa: numai fraierii negociază onest iar noi nu sîntem fraieri! Contribuția lui Atanasiu nu contrazice doctrina și istoria partidului. Oricine se așază la masă cu liberalii are nevoie de o retrovizoare gigant pentru a vedea, la timp, ce gropi se sapă și ce proiectile sau șopărle zburătoare vin din spate. Pentru toate astea, Teodor Atanasiu trebuie să demisioneze. Deasemenea, ar fi de aflat ce cred Alina Gorghiu și Marian Petrache, martori la expunerea de la Bistrita, despre cugetările lui Teodor Atanasiu. Teodor Atanasiu nu mai poate rămîne în partidul pe care crede că și l-a făcut escrocînd PDL. Nu mai e loc. Cătălin Predoiu nu va înființa, de dragul lui, un post de Ministru pentru Relația cu PSD, în noul guvern.Teodor Atanasiu are ocazia să se întoarcă acolo unde se simte bine. Lîngă Victor Ponta. Între șmecheri și hoți, singurii pe care știe să îi respecte.”, a scris Traian Ungureanu pe facebook.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?