Peste 80 de tineri din toate județele țării participă, în acest week-end, la Școala de Comunicare a Organizației de Tineret a PMP (OTPMP) care se desfășoară în stațiunea Sâmbăta de Sus din județul Brașov, transmite b1.ro.

“E un eveniment în care se stabilesc elemente ce țin de implicarea tinerilor în politică într-un an cu două cicluri electrolale – alegerile europarlamentare și prezidențiale. Le-am explicat tinerilor că în domeniul politic comunicarea nu mai este un instrument ci a devenit o miză care produce efecte imediate, pentru că ne aflăm într-o perioadă în care din cauza populismului Europa riscă să intre într-o perioadă de stagnare pentru că discursul populist în interiorul României, dar și la nivelul Europei produce deja efecte”, a declarat deputatul Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară, prezent la eveniment.

Președintele PMP  a adăugat că se observă deja tendința  ca în Parlamentul European să ajungă peste 30 la sută din reprezentanți ai unor partide care sunt anti-europene și a oferit exemplul elocvent oferit de rezultatul referendumului din Marea Britanie, care a pus societatea britanică la încercare și a dovedit că atunci când nu există responsabilitate în acțiunea politică riscă să producă efecte greu de estimat ca și costuri. 

“În România, PSD a izolat țara în plan extern și o ține   în subdezvoltare. O conduce frumos spre haos, dar o manipulează prin discursuri mincinoase. Tendința populismului, fie el românesc sau european, trebuie oprită prin implicare, mesaje responsabile și proeuropene”, a spus Eugen Tomac.

Timp de 3 zile, tinerii din PMP învață despre comunicarea în echipa, documentarea, formularea și promovarea mesajelor, gestionarea canalelor de comunicare, precum și a relației cu presa.

“Am ales sa oferim astfel de cursuri pentru tinerii din PMP deoarece comunicarea eficienta reprezinta cheia reușitei în politică. Ne bucură numărul mare de participanți. Încă odată se confirmă că OTPMP este o echipă mare și unită”, a declarat Marius Lucian Lupu, președintele OTPMP.  

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?