Şeful Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI) Vaslui, fostul “Doi ş-un sfert”, s-a dat în spectacol la Iaşi, după ce poliţiştii de la Rutieră au îndrăznit să îl oprească în trafic, pentru o depăşire neregulamentară. Iritat de “tupeul” colegilor ieşeni, şeful SIPI Vaslui, care este, de fapt, ieşean, a început să facă gesturi obscene, să jignească poliţiştii şi să îi ameninţe că le va face raport, scrie CanCan.

Scandal mare la Serviciul de Poliţie Rutieră Iaşi, după ce Dan Bahrim, şeful SIPI Vaslui, a fost oprit în trafic de o patrulă, în comuna Scânteia. Bahrim s-a ales cu permisul suspendat pentru 30 de zile, după ce a făcut o depăşire neregulamentară. Supărat, el a început să se certe cu poliţiştii, reproşându-le că habar nu au cu cine au de-a face şi cum de şi-au permis să-l oprească tocmai pe el şi să-l mai şi sancţioneze.

“A arătat degetul mijlociu pe geam fără să spună nimic, apoi a oprit maşina. A spus că este de la Serviciul de Protecţie Internă şi a făcut plângere pentru comportament abuziv poliţiştilor de la Rutieră”, au declarat surse din Poliţia Iaşi.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?