Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) și Ministerul Afacerilor Interne (MAI) sunt structuri care nu pot fi marcate de orgolii umane sau instituționale, a declarat procurorul-șef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, luni, la bilanțul MAI pe 2014, transmite Agerpres.

“Atât DIICOT, cât și MAI sunt structuri puternice, cu linii de forță proeminente, ce nu pot fi marcate de orgolii umane sau instituționale. Anul care a trecut a fost cel mai bun exemplu de cum putem depăși unele încordări artificial întreținute și cum putem aduce încrederea atât de necesară înscrisă în codul genetic al tuturor instituțiilor de forță ale statului care veghează la ordinea publică și la siguranța cetățeanului”, a spus Giorgiana Hosu.

La rândul său, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, a menționat că anul trecut colaborarea dintre această instituție și MAI a fost “deosebită”.

“Cooperarea a fost deosebită mai ales în ceea ce privește promulgarea și promovarea unor legi care guvernează sistemul de siguranță națională (…) sunt convins că și în 2015, așa cum ne-am stabilit obiectivele și la bilanțul Ministerului Apărării Naționale, dar și dumneavoastră astăzi la bilanțul MAI vom avea în vedere ca această colaborare să fie una deosebită, în interesul cetățeanului”, a mai spus Dușa.

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a spus că MAI este cel mai important partener guvernamental al SRI.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?