“Solicit pe aceasta cale prefectului Capitalei sa anuleze imediat mandatele celor 8 consilieri locali exclusi din PSD, de la Primaria Sectorului 5, care alaturi de consilierii locali PNL fac parte din grupul infractional condus de primarul suspendat Marian Vanghelie. Conform rechizitoriului DNA, acesti consilieri au sustinut devalizarea bugetului sectorului 5 cu zeci de milioane de euro si s-au opus cererii ca acest Consiliu Local sa se constituie parte civila in procesul pentru recuperarea prejudiciului, un gest de neaceptat pentru locuitorii sectorului 5, in opinia mea. Prefectul Capitalei trebuie sa respecte legea”, a declarat joi Cristian Rizea, preşedinte PSD Sector 5, dupa ce primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost trimis in judecata.

CITITI SI:Seful PSD sector 5, Cristian Rizea, atac dur la Consiliul Local al Primariei lui Vanghelie: Nu vor sa se constituie parte civila pentru recuperarea prejudiciului

In cauza Consiliul Local al sectorului 5 nu s-a constituit parte civila. Este vorba de alianta intre consilierii lui Marian Vanghlie, exclusi din PSD, si cei ai ai PNL.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?