Un fost ofițer SRI, Adrian Radu, a fost tința unui flagrant vineri noaptea la Ploiești. Radu care a făcut dezvăluiri despre SRI și i-a adus acuzații grave prim-directorului SRI, generalul Florian Coldea, ar fi primit o sumă de bani pentru ca să intervină pe lângă primarul Ploieștiului, Adrian Dobre.

Foarte interesant că în urma flagrantului, Radu nu a fost reținut și nu s-a cerut arestarea, ci a fost pus numai sub control judiciar, 

De altfel, procurorii nici nu au dispus reținerea și nu au cerut mandat de arestare.

De obicei în cazurile de flagrant se dispune reținerea și se cere arestarea pentru 30 de zile ceea ce nu s-a întâmplat în acest caz.

Adrian Radu era în război și cu conducerea SRI Prahova despre care de asemenea a făcut multe dezvăluiri.

Contactat de FLUX 24, Adrian Radu a susținut că este nevinovat și că va face o declarație detaliată  luni despre caz.

Radu a acuzat acum câteva săptămâni în publicația pe care o conduce în Prahova că se încearcă compromiterea primarului Ploieștiului, liberalul Dobre. căruia se dorește să i se facă un dosar penal pentru ca PSD să preia conducerea Primăriei.

Adrian Radu are și un conflict deschis cu deputatul Sebastian Ghiță, unul din personajele cheie din Prahova.

“În fapt, la data de 29.07.2016, cetățeanul R.A.O. a primit 2.000 lei de la S.C., denunțător în cauză, pentru a-și trafica influența la nivelul Primăriei municipiului Ploiești, în scopul prelungirii delegării denunțătorului în funcția de director general al unui club sportiv din localitate”, se arată într-un comunicat de presă emis, sâmbătă, de DGA.

Surse judiciare au declarat că denunțătorul este Cezar Stoichiciu, actualul șef al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Ploiești, iar persoana prinsă cu mită ar fi Adrian Radu, fost ofițer SRI, transmite Agerpres. În schimbul banilor, acesta din urmă trebuia să intervină pe lângă primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, au precizat sursele citate.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?