Senatoarea ALDE Cristiana Anghel amenință cu moartea un jurnalist. Este vorba de corespondentul cotidianului Puterea la Constanța, Marius Florian Vasile, relateaza puterea.ro.

PUTEREA îi solicită senatoarei Cristiana Anghel demisia urgentă. De asemenea, PUTEREA solicită ALDE retragerea sprijinului politic senatoarei Cristiana Anghel.

„Și de ce nu mori?! Doar te lauzi… Eu nu mai mor când mă lupt să apăr drepturile unora ca voi… Voi sunteți bărbați sau otrepe?! Cum vă permiteți să vorbiți la modul acesta despre o femeie?! Voi nu aveți mame, surori, fiice?! V-ar plăcea ca alții să le dea ce-mi dați voi mie?! Scursuri umane…”, i-a scris Anghel pe facebook jurnalistului.

RELATAREA JURNALISTULUI:

Într-o postare din 4 iunie a.c., mă amuzam teribil de o postare pe Facebbook a senatoarei Cristiana-Irina Anghel. „Am fost invitată în emisiune. O mizerie. Se pare că am deranjat și deranjez mult anumite cercuri de interese prin ceea ce am spun (sic!) și spun, prin ceea ce am făcut și fac. Pentru toți cei care nu mă cunosc deloc. Cei văzuți și nevăzuți, pentru cei descoperiți și pentru cei acoperiți… Mie îmi veți închide gura doar cu pământ! Prefer să mor luptând! «This is Sparta!!!!». Pentru că eu îmi apăr sărăcia, nevoile și neamul…”, susținea senatoarea, care nu putea stârni astfel decât un amuzament teribil. „Descoperiți și acoperiți”, deranjarea unor „cercuri de interese” și, mai ales, „This is Sparta!” (Aceasta este Sparta – trad.), aluzie la celebrul film „300”, au generat reacții pe măsură. Una a fost a subsemnatului: „Mooor, nu se poateee! «This is Sparta!» Ahahaha!”. Acesta a fost scurtul meu comentariu, determinat de faptul că lupta „spartană” cu „cercurile de interese” a senatorului Cristiana Anghel nu mă impresionează absolut deloc, considerând că există exclusiv în imaginația domniei sale ideea că face ceva benefic pentru această țară.

119420_2

Timpul a trecut, iar doamna senator nu s-a putut abține. Marți, și-a adus aminte de vechile răfuieli și, fără să îi solicite nimeni, s-a băgat din nou în seamă: „Și de ce nu mori?! Doar te lauzi… Eu nu mai mor când mă lupt să apăr drepturile unora ca voi… Voi sunteți bărbați sau otrepe?! Cum vă permiteți să vorbiți la modul acesta despre o femeie?! Voi nu aveți mame, surori, fiice?! V-ar plăcea ca alții să le dea ce-mi dați voi mie?! Scursuri umane…”, a precizat Cristiana Anghel la adresa subsemnatului și a altor comentatori.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?