Andreea Maria Pătrașcu, soția sirianului găsit mort anul trecut în portbagajul unei mașini parcate pe șoseaua Pantelimon din Capitală, și amantul acesteia, Alfons Gabriel Arhire, au fost condamnați marți de Curtea de Apel București la câte 26 de ani de închisoare.

Magistrații au admis apelurile celor doi împotriva deciziei Tribunalului București prin care au fost condamnați la detenție pe viață.

“Admite apelurile declarate de apelanții-inculpați Pătrașcu Maria Andreea și Arhire Alfons Gabriel împotriva sentinței penale (…) a Tribunalului București, Secția I Penală. Desființează în parte sentința penală atacată și rejudecând pe fond: Descontopește pedepsele rezultante, constând în pedeapsa detențiunii pe viață, aplicate fiecărui inculpat, de prima instanță, în pedepsele componente, respectiv pedeapsa detențiunii pe viață și pedeapsa de 3 ani închisoare. Aplică fiecărui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, prev. de art. 188 alin. 1 — art.189 alin. 1 lit.a Cp, cu reținerea disp. art. 199 al. 1 Cp pentru inculpata Pătrașcu Maria Andreea, pedeapsa de 25 ani închisoare. (…) Aplică fiecărui inculpat pedeapsa cea mai grea — din cele 2 pedepse menționate — de 25 ani închisoare, sporită cu 1 an închisoare (1/3 din totalul celeilalte pedepse), în final fiecare inculpat urmând să execute pedeapsa de 26 de ani închisoare”, se arată în minută.

Decizia instanței este definitivă.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?