În ciuda afirmațiilor pe care edilii le-au dat telefonic ca răspuns la presiunea care s-ar fi pus asupra lor din partea conducerii Consiliului Județean Caraș Severin în dosarul șefului CJ, Sorin Frunzăverde, rezultatele alegerilor prezidențiale din comunele ai căror primari au trecut la PSD cu Ordonanța Migrației indică faptul că Victor Viorel Ponta, candidatul social-democrat, s-a impus la diferențe destul de mari față de cel al liberalilor, scrie Express de Banat.

În comunele Lăpușnicu Mare, Bozovici, Ciuchici, Copăcele, Sacu, Lăpușnicel și Sasca Montană, ai căror edili-șefi figurează în interceptările procurorilor, scorul a fost net în favoarea PSD. Singura comună în care candidatul liberal a obținut mai multe voturi este Sacu, unde scorul a fost de 266 la 232 pentru candidatul PNL, Klaus Iohannis.

„Primarii au dat răspunsuri politicoase. Nu am văzut semne de trădări evidente sau de alte implicări. E cale lungă de la o conversație până la fapte!”, a declarat președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, pentru www.expressdebanat.ro.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?