Călin Popescu Tăriceanu a vorbit, marți seară, la B1 TV despre dosarul Microsoft, după în presă a apărut că a fost menționat în declarațiile unor martori care au precizat că o parte din banii obținuți din încheierea contractului cu Microsoft ar fi urmat să ajungă la fostul premier.

„Aceste documente care au apărut în ultimele 24 de ore prezentat ca o mare descoperire sunt de fapt nimic. Sunt documente publice, nu există niciun fel de implicare din partea Guvernului pe care l-am condus în acest dosar, n-am griji în acest sens. Ori este un demers de presă disperat de a face o bombă de presă, și în aceste condiții îi rog pe cei care au documentele să le dea la DNA, ori este o încercare disperată de a mă discredita pe mine ca președinte al Senatului și să ducă la demisia mea, și folosesc această cale cu un dosar important”, a spus Tăriceanu.

„Nu sunt sigur că nu voi fi chemat la audieri. Dar mă voi prezenta fără probleme. E imposibil să fiu implicat în acest dosar, se știe că premierul nu negociază contracte, nu face plăți, nu se implică în așa ceva”, a spus președintele Senatului.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?