Eu aș fi avut exigența să îi cer premierului și un certificat medical, nu e o joacă treaba asta, a declarat fostul președinte Traian Băsescu duminică seară la B1 Tv.

Prin faptul că Victor Ponta propune un interimar contrar Constituției arată că a existat un aranjament anterior, a precizat Băsescu.

E opțiunea președintelui numirea unui premier interimar, nu treaba lui Ponta, a vrut să arate că el spune și președintele execută, și-a permis că a avut aranjamentul făcut înainte de a pleca, a mai spus fostul președinte.

“Propunerea lui Ponta arată că a existat un aranjament anterior. Desemnarea unui prim-ministru interimar este opţiunea preşedintelui, nu a premierului. Ponta a vrut să arate că el a propus şi preşedintele a executat. Poate va avea o surpriză dacă nu e un aranjament. Eu cred însă că aranjamentul a fost înainte de plecarea lui Ponta în Turcia“, a spus Băsescu la postul B1 TV.

Fostul preşedinte a adăugat că el ar fi fost mai exigent în locul lui Iohannis, în sensul că i-ar fi cerut lui Ponta şi un certificat medical.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?