Transportul cu microbuzul între Sibiu și Bâlea Cascadă costă 60 de lei, potrivit ofertei singurei companii sibiene care asigură zilnic această rută, deși e vorba de o distanță de doar 70 de kilometri, fiind mai scump decât un drum efectuat pe o distanță mult mai mare, de la Sibiu la București, cu autocarul, în condiții de mai mare siguranță și confort, transmite Agerpres.

Un drum dus-întors cu acest microbuz, de la Sibiu la Bâlea Cascadă, adică de 140 de kilometri, costă 110 lei, față de un drum dus-întors Sibiu — București, adică de peste 500 de kilometri, care costă maxim 100 lei.

Turiștii care doresc să ajungă la Bâlea Lac și să se întoarcă în aceeași zi de acolo au deocamdată o singură variantă, telecabina. Un drum dus-întors cu telecabina, de la Bâlea Cascadă la Bâlea Lac, costă 50 de lei și este nevoie de minim zece persoane.

Așa că un turist care pleacă din Sibiu cu microbuzul la Bâlea, urcă la Lacul Bâlea cu telecabina și dorește să revină în fosta Capitală Culturală Europeană, cu aceleași mijloace, va cheltui doar pe transport într-o singură zi 160 de lei.

Un drum dus-întors cu autocarul de la Sibiu la mare, la Constanța, dus-întors, costă tot 160 de lei, însă e vorba de o mie de kilometri străbătuți.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?