Preşedintele american Donald Trump a cerut în mod deschis că atât Ucraina cât şi China ar trebui să investigheze familia rivalului său Joe Biden, chiar dacă se confruntă cu o anchetă de destituire legată de solicitarea sa adresată preşedintelui ucrainean de a urmări afacerile fostului vicepreşedinte american şi ale fiului acestuia, relatează dpa.

”Aş crede că, dacă ar fi sinceri în legătură cu aceasta, ar începe o investigaţie majoră privind familia Biden”, a declarat Trump jurnaliştilor la Casa Alba. ”Aş spune, preşedintele Volodimir Zelenski, dacă aş fi în locul lui, aş recomanda să se înceapă o anchetă privind familia Biden”, a precizat Trump.

”La fel, China ar trebui să înceapă o anchetă privind familia Biden”, a spus de asemenea Trump. Preşedintele şi-a continuat presupunerile despre Joe Biden şi fiul acestuia Hunter fără a oferi nicio dovadă: ”Poţi foarte bine să descoperi că sunt multe alte ţări pe care le-au înşelat”, a spus în continuare preşedintele american.

”Întreaga anchetă se năruie”, a declarat de asemenea Donald Trump în legătură cu ancheta de destituire care îl vizează.

Democraţii au lansat pe 24 septembrie o anchetă în vederea destituirii preşedintelui Trump, pe care îl acuză că i-a cerut omologului său ucrainean Volodimir Zelenski, într-o discuţie telefonică purtată la sfârşitul lunii iulie, să investigheze activităţile din ţara sa ale lui Biden şi ale fiului său Hunter, care a fost în consiliul de administraţie al unei companii ucrainene în timp ce tatăl său era vicepreşedintele SUA. Joe Biden este unul dintre favoriţii la învestitura democrată pentru alegerile din 2020, la care miliardarul republican va încerca să obţină un nou mandat.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?