Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a fost aplaudat de deţinuţii din boxă și de cetățeni aflați  în sala de judecată luni când a spus că Laura Kovesi şi Florian Coldea vor răspunde pentru că “şi-au bătut joc de poporul român”.

La termenul de luni, procurorul DNA a cerut menţinerea controlului judiciar pentru fostul primar având în vedere că urmează să fie audiaţi mai mulţi martori, iar interdicţiile de a părăsi ţara şi de a lua legătura cu cei implicaşi în proces este necesară pentru o bună cercetare judecătorească. În replică, avocatul acestuia a arătat că fostul primar este de 16 luni cercetat sub control judiciar şi că dosarul se află în stadiul final, fără a exista riscul de a fi influenţat procesul. În plus, fostul edil ar dori să plece din România pentru o serie de investigaţii medicale.

 “Am fost 4 luni în arest preventiv. Am fost curtat să devin marele denunţător al României. Mi s-au pus microfoane în casă….Problema se pune dacă este normal să fiu subjugat pentru că nu am fost de accord să devin informator. Inclusiv despre foştii preşedinţi ai României mi-au cerut să vorbesc. Nu am interes să vorbesc cu nimeni”, a declarat Vanghelie.

În momentul în care judecătorul i-a cerut să se rezume doar la motivele pentru care ar trebui să i ridice controlul judiciar, Vanghelie a continuat şi a arătat că  “va veni o vreme când Kovesi şi Coldea vor răspunde că îşi bat joc de poporul român”, moment în care mai mulţi deţinuţi aflaţi în boxă, dar şi susţinători ai lui Vanghelie din sală au aplaudat.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?