CanCan a publicat imagini în exclusivitate în care fiica fostului politician PDL, Ioana Boureanu, este pur și simplu târâtă pe jos de Cristian Boureanu și de un bodyguard, transmite B1 Tv.

Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere. Ioana apare în timp ce fuge, fiind urmărită de un bodyguard, de fratele lui Cristi Boureanu și de fostul politician în persoană. Apoi, tatăl acesteia, împreună cu bodyguardul, o târăsc pe adolescenta de 15 ani pur și simplu pe jos, pentru a o aduce înapoi acasă.

Imaginile sunt surprinse în cursul zilei de luni, când Cristian Boureanu ar fi devenit violent chiar cu propria sa fiică, în vârstă de 15 ani, pe care ar fi luat-o la bătaie în plină stradă. Mai exact, adolescenta, care se afla în mașina fostului politician, a început să țipe ca din gură de șarpe pentru a primi ajutor, motiv pentru care autovehiculul a fost oprit de către forțele de ordine. Oamenii legii s-au aflat în postura de a suna la dispecer, nefiind abilitați pentru a interveni.

Polițiștii de la Secția 2 i-au întocmit fostului politician dosar penal pentru infracțiunea de ”rele tratamente aplicate minorului”.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?