Şase persoane au fost rănite, vineri, în localitatea Medgidia, din judeţul Constanţa, după ce o maşină, condusă de un minor, a intrat în mai mulţi oameni aflaţi pe trotuar. O victimă a fost dusă cu elicopterul la Spitalul Judeţean Constanţa, transmite Mediafax.

2 persoane ar fi în comă, scrie presa constănțeană. 

UPDATE: Două femei au murit şi două persoane au fost rănite, printre care un copil, după ce un adolescent de 16 ani a pătruns vineri după-amiază cu maşina pe care o conducea pe un trotuar la Medgidia, intrând într-un grup de persoane.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, două dintre victime, găsite la locul producerii accidentului rutier în stop cardio-respirator, au murit la Spitalul Medgidia, iar alte două, o femeie şi un copil, sunt în stare stabilă din punct de vedere medical şi au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, accidentul s-a produs vineri în localitatea Medgidia. Potrivit primelor informaţii ale poliţiştilor, la volanul maşinii s-ar fi aflat un minor, care ar pierdut controlul direcţiei şi a intrat în mai mulţi oameni aflaţi pe trotuar.

În urma impactului, şase persoane au fost rănite.

„În urma accidentului de la Medgidia au rezultat şase victime, dintre care una a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa cu elicopterul, două sunt în comă la Spitalul Medgidia şi alte trei victime au fost accidentate uşor”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

După producerea accidentului s-a constatat că la volan este un minor. Persoanele implicate sunt de etnie romă, la faţa locului intervenind, în afară de ambulanţă, Poliţia şi Jandarmeria, pentru aplanarea scandalului iscat, a scris Replica de Constanța.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?