Cândva jurnalist independent, făcând emisiuni de cultură extrem de apreciate la Pro TV România, jurnalistul Cristi Tabără a ajuns de râsul colegilor de breaslă în Republica Moldova. Chiar înainte de alegerile prezidenţiale cruciale pentru viitorul ţării, Tabără a realizat o emisiune omagiu de o oră, la televiziunea Prime de peste Prut, cu oligarhul Vlad Plahotniuc, scrie b1.ro.

De la prezentarea garderobei acestuia, la tot felul de plecăciuni stilistice la adresa celui care controlează justiţia şi media din ţara vecină, Tabără a încălcat toate regulile profesiei, fiind aspru blamat de puţinii jurnalişti independenţi din Chişinău.

Cristian Tabară prezintă garderoba lui Vladimir Plahotniuc

Natalia Albot a avut una dintre cele mai virulente reacţii pe Facebook: “Greață! Tare m-a dezgustat “peredacha” lui Tabără cu omul care le vrea binele moldovenilor, dar nu știu cum îi iese numai lui să-i fie bine și la cei care îl servesc. #Maiavemosansa! Nu o ratați“, a scris aceasta pe reţeaua de socializare. Mesajul său se vrea a fi un îndemn către alegători de vota cu candidatul pro-european Maia Sandu, singurul candidat susţinut de forţele considerate democrate din Republica Moldova.

Nata Albot, reacție virulentă pe Facebook

EMISIUNEA INTEGRAL:

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?