Cei mai bogaţi oameni ai planetei şi-au adăugat în total 35,4 miliarde de dolari în conturi, luni, după ce jucătorii de la bursele de valori au speculat că Hillary Clinton va fi aleasă preşedinta Statelor Unite, potrivit Bloomberg.

Valoarea netă cumulată a averilor a celor mai bogaţi oameni a crescut de vineri cu 0,8%, conform indexului Bloomberg al miliardarilor, până la nivelul de 4,4 mii de miliarde de dolari, înregistrată la închiderea pieţelor din New York.

Pieţele globale de acţiuni şi de mărfuri au crescut pe măsură ce investitorii au pariat pe ultima încercare a FBI care viza faptul că e-mailurile trimise de Clinton nu reprezintă o infracţiune, ceea ce i-au mărit şansele candidatei democrate de a deveni cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite. Mai mult, miliardarii americani preferă preşedinţia Clinton, conform donaţiilor acordate celor doi candidaţi, având în vedere că 17 dintre cei mai bogaţi oameni au contribuit la candidatura lui Hillary, potrivit datelor Bloomberg.

„Percepţia de piaţă este că preşedinţia Clinton va fi similară cu ultimii opt ani în termeni de acţiuni reglementatorii şi că amploarea schimbărilor în economie va fi mai mică prin comparaţie cu cea a unei preşedinţii Trump”, a susţinut Robert Lutts, reprezentantul Cabot Wealth Management Inc. din Salem, Massachusetts.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?